Friday, April 9, 2010

Lawatan ke TDR

Tempat: TDR, Bukit Tampoi, KLIA
Tarikh: 7hb April 2010 (Rabu)

Ann ngan bos, Aree dan Cengko gi Pej Met KLIa untuk meeting dan ujian VAS kat sana pulak...lepas tuh dalam pukul 3.00 petang kami dibawa ke TDR Bukit Tampoi...Memang pengalaman yang best...kerja tak berapa tapi main je lebih.. hehehe...so, kat sini ann letak la sedikit gambar untuk dikongsi bersama...pemandangan dari stesen radar ni memang cantik..sebab atas bukit. jadi kita boleh nampak sekitar KLIA dari atas bukit ini.

Orang lain yang buat kerja, ann tengok jer...pastu ambik gambar..kononnya untuk buat laporan tahunan...kukuh betul alasan kan...hehehe...

6 comments:

cengko said...

tu kerja tu... bukan pegi melancong...

pasni laporan bhgn cengko la pulak...

HazlisaNoor said...

yuzaimi bos kat KLIA ker sekarang?

cengko said...

bagi pihak gadiselatan, dia bos data & keselamatan. maknanya boss kitorg ler... dok kt bilik en hisham dulu

gadiselatan said...

haah..btul2...tp klu time gi KLIA, die merangkap driver kitorg...hehehe...sori bos..jgn marah...hehehe..bos sporting...

MIZZOU said...

camne signboard guna Kajicuaca lagi ni...bukan ke hari tu dah suruh tukar...memang nak kena la KLIA ni!!!

gadiselatan said...

Alamak..terkantoi lak ngan en. sham pasal signboard...marah mazly...die yang jd peg TDR skrg...hehehe...padan muka mazly...